2017. március 7., kedd

Desing váltás - 2017 márciusHelló-helló! :))

Mint, ahogy látjátok, a Goodbye Agony külseje keresztül ment egy icipici... gigantikus fazonigazításon. Ennek az az oka, hogy az előző, bordós desing-et, a fejlécképen háttérként funkcionáló vastag takarós szobával túlzottan karácsonyiasnak éreztem már így március elején. A változtatásokat hajnalban kezdtem, hogy lehetőleg minél kevesebben fussanak bele a szerkesztési fázisban kialakuló, rendezett káoszomba- utólagos elnézését kérem a hozzám hasonló éjjeli baglyoknak, akik tegnap hajnali egy-két óra magasságában mégis észleltek valamit ebből az ideiglenes, anarchikus állapotból. 

Az eredeti terveim szerint be is fejeztem volna a variálást reggelre, de a félkómásan nem voltam igazán a helyzet magaslatán és az egésznek az lett a vége, hogy tömör negyed órás szerkesztgetés után, sikerült a betűtípusok állítgatása közben egyik pillanatról a másikra eltüntetnem a teljes menüsávot, még mindig nem jöttem rá, hogyan is történt ez... képzelhetitek mennyire pipa lettem  ami miatt vissza kellett állítanom az eredeti állapotokat. Egyszóval szépen visszarepítettem magam a startmezőre, amit köszönhettem 95% kótyagosságnak és 5% internetkapcsolat zavarnak. Most néhányan biztos élesen pislogtok, hogy mikor váltam ennyire matematikus lélekké, de nem kell megijedni, ez csak a Lucy utóhatása. Tegnap este frissebben és tisztább, pontosabb elképzelésekkel újra belevágtam a munkába, aminek az eredménye  a mostani fekete-szürke design lett. ^^
Az elrendezésbe nem piszkáltam bele, minden modult jobb oldalt találtok meg, pontosan ugyanabban a sorrendben, mint eddig. A bejegyzés hátterének a sötétebbé alakítását már hosszabb ideje terveztem, most ki is viteleztem, így a sötétszürkéből fekete lett. Ehhez némi próbálgatás után egy nem is túl világosnak, nem is túl sötétnek mondható szürkét választottam betűszínként, amitől remélhetőleg azért sem fog kifolyni a szemetek, mert nagyon a háttérbe olvad és azért se, mert nagyon elüt tőle.
A fejléckép hasonló sémára épül, mint az előzőek, legfelülre egy sávba rendezve olyan könyveknek a borítóját pakoltam, amikről már van fent értékelés a Goodbye Agony-n, vagy a közeljövőben lesz. A blog címe és a gitár mögött többek között Nikki Sixx-et, igen, Marilyn Manson után a legújabb mániám ő lett, amit a molyos zenés zónákat látogatók már rengetegszer észlelhettek a hetekben... ':D Matthew Tuck-ot és az American Horror Story szereplői közül az örök kedvencemet, Marie Laveau-t láthatjátok. Az újítást a jobb oldali, barnás csíkban álló íróktól és zenészektől származó idézetek jelentik. Úgy gondolom, J.K. Rowling-ot és Stephen King-et senkinek sem kell bemutatnom... mint ahogy Kurt Cobain-t sem, aki a Nirvana frontembere volt. :D Syn az Avenged Sevenfold gitárosa, Joan Jett pedig a "punk keresztanyja", aki az évek során több bandában is megfordult (Blackhearts, The Runaways).
Hogy tetszik nektek az új design? Szívesen fogadok véleményeket, észrevételeket, mint ahogy nem annyira régen írtam a Liebster Blog Award-os posztomban: nincsenek medvecsapdák rejtve a komment szekcióba ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése