2016. október 10., hétfő

Kihívás: 12 napos blogger kihívás- Változás

Sziasztok! ^^  Meghoztam a blogger kihívás 11. napját. A mai feladatot szó szerint kimásolom a kihívásból az átfogalmazott verziók túl körülményesek lettek, így arra jutottam, hogy nem variálok: " Valamilyen voltam, de már nem vagyok az. Vagyis, hogyan sikerült megváltoznod, vagy ha még nem sikerült, mit teszel, hogy sikerüljön?"
 
created by HunHowrse Layout Generator on 2016-08-31 23:17:59
11. NapA múltkori feladathoz anno azt írtam, hogy furcsa, amit továbbra is fenntartok, de legalább könnyen lehetett teljesíteni. Ennél viszont már a jelentkezésnél éreztem, hogy fog okozni egy kis fejfájást....épp ezért is húztam idáig, de nem lehet a végtelenségig nyújtani, mint a Dallas-t, így most megpróbálok túlesni rajta. A problémát ennél a feladatnál az okozta, hogy igazából sosem akartam változtatni és nem is változtattam készakarva. Nem voltak nálam ilyenek, hogy "oké, eddig ez volt így és mostantól mindent megteszek, hogy úgy legyen". Alapból ha csinálok valamit, akkor azt normálisan csinálom. Hozom azt a szintet, ameddig tudom, hogy elterjednek a szükséges képességeim. Ha valami kevésbé megy persze próbálkozok, de nem kezdek semmiféle őrült hajtásba vagy az ellenkezőjébe. Épp ezért jegyekkel/iskolával nem volt egyszer se problémám. Ami meg a személyiségi/külsőleges oldalát érinti a dolognak, azzal sem volt gondom, azzal sem voltam elégedetlen. Épp ezért sem tudok együtt érezni azokkal a könyves főszereplőkkel, akik ilyenek miatt nyivákolnak. Például tudom magamról, hogy türelmetlen típus vagyok, de én ilyen vagyok és kész.
Ebben az akarattal történő változásosdiben teljesen egyetértek Kurt Cobain-nel:
„Arra vágyni, hogy valaki más lehess, az elpazarlása annak, aki vagy.”
Szóval lehet, hogy ez így nem fog megfelelni a teljesítésnek, de nem a leírás alapján "klasszikus értelemben vett" változásokat fogok leírni, mert mint, ahogy írtam, egyik sem "elhatároztam, hogy ez így lesz és így is lett/lesz" típusú dolgok.

1.) Ügyetlenség
A molyos és molyon kívüli ismerőseim is alá tudják támasztani, hogy képes vagyok hanyatt vágódni tök egyenes talajon is, illetve, hogy kékre-zöldre veretem magam annyival is, hogy a lakáson belül A-ból elmegyek B-be. Mindig sikerül lepacsiznom egy szekrénnyel, ablakkal, ajtóval, ajtófélfával, fallal vagy akármivel, ami jó tömör anyagból készült. Állítólag ez genetika.
Nem mondom, hogy az évek során sok változás történt, tegnap este is belerúgtam a vécéajtó szélébe... de többnyire igyekszek a lábam elé nézni. És mostanában betonos terep közelében nem vágódok el annyiszor, mint korábban.

2.) Zene
Nem is tudom pontosan, hogy mikor sikerült megtalálnom az igazi műfajomat, a rock és metál zenét, de azóta is egyre jobban imádom őket. *--* Korábban popot hallgattam,  de amikor kezdtem egy kicsit jobban tudni angolul és értettem a dalszövegeket, amik 98%-ban a nagy semmiről szóltak vagy nagyon kis tingli-tangli tartalommal bírtak rendkívül rövid időn belül szinte teljesen kiábrándultam a műfajból :P Amióta rákaptam az AHS-re néhány Gaga számot meg Avril korábbi szerzeményeit néha-néha hallgatom, de mást nem.

3.) Animék
Tizenegy-két évesen elég sok fajtát nézegettem, de már több éve "kinőttem" belőlük. Nem tudom, hogy pontosan mikor állt be a nagy fordulat, de nem kötöttek le úgy, mint korábban. Most már kizárólag filmeket és filmsorozatokat nézek, thriller-t, pszicho-thriller-t, akciófilmet, fantay-t meg horrort.

4.) Rajzolás
Még néhány évvel ezelőtt úgy ment, hogy megrajzoltam grafittal az alapot, aztán kiszíneztem/kifestettem, de egy ideje áttértem a fekete-fehér, grafitos rajzokra. Sokkal jobban szeretem őket így csinálni és a visszajelzések alapján jobban is megy *---* A közeljövőben majd tervezek beszerezni szénceruzát, hogy még hangsúlyosabb legyen a fekete-fehér kontraszt. ^^

Ennyi lett volna a mai teljesítés... :)
A  kódolás a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: Gothic01

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése