2016. április 3., vasárnap

Simone Elkeles: Rules of Attraction- A vonzás szabályai (Perfect Chemistry 2)

Sziasztok! A legújabb értékelésemben a középső Fuentes fiú, Carlos történetét véleményeztem :)

Fülszöveg:

A szókimondó, és meglehetősen szabadszájú középső Fuentes testvér, Carlos, nem találja a helyét Mexikóban, ezért a család visszaküldi Amerikába Alex és Brittany közelébe, hogy távol tartsák a bajtól. Ami természetesen Coloradóban is rátalál. Már az első hetekben összeakasztja a bajszát a helyi kábítószer kereskedőkkel, ráadásul megismerkedik egy különös lánnyal, aki szabadidejében hegyet mászik, autót szerel, és meleg a legjobb barátja. Carlos úgy gondolja, hogy Kiara Westford túl jó hozzá, ezért igyekszik érzelmileg nem belebonyolódni a kapcsolatba. Kiarát viszont elvarázsolja az a néhány pillanat, amikor Carlos az igazi énjét mutatja meg. Szó szerint fájdalmas az egymás felé vezető út. Vajon mindketten túlélik a közeledést?

created by HunHowrse Layout Generator on 2016-04-03 18:32:41
Az első részt egyszerűen imádtam, ezért nagy örömmel kezdtem neki a következő résznek. Először is nagyon tetszett az új helyszín, rengeteg volt a szép leírás Colorado-ról. Izgalomból is volt bőven, ugyanis a Fuentes-fiúk előbb-utóbb, ha nem akarattal is, de belekeverednek valamibe. A váltott szemszög továbbra is adott, így mindkét főhősünk fejébe bele lehet látni. Egyedül a spanyol szótárral kapcsolatban ért negatívum. Jobban tetszett, amikor hátul voltak összeszedve a szavak/kifejezések, úgy minden megvolt egy helyen. Utólag is lehetett belőle kicsit tanulgatni.
Kiara Brittany-val ellentétben egy viszonylag fiús lány. Túrázik, autót szerel és fut. Egy félénkebb, kevesebb önbizalommal rendelkező karakter, ha ideges dadog is, ezért sem mer túl sokat beszélni. De ezt a félénkséget a legjobb barátja, Tuck ellensúlyozza. Mivel én enyhén szólva sem vagyok egy mozgós fajta (a sportolás nálam kimerül a könyvek lapozásában), így nem annyira tudtam vele azonosulni.
Az előbb említette Tuck-ot, rajta rengeteget lehetett nevetni xD Egy ilyen haver pont a Kiara-hoz hasonló lányok mellé kell, jól felrázta a hangulatot az egy-egy megszólalásával.
Carlos-ról az első részben már hallottunk, de csak itt lehetett teljesen megismerni.Egy iskolai incidens miatt beköltözik Kiara-ékhohz. Egyenesen utálja a szabályokat, a saját feje után szeret menni, ezért enyhén szólva is rosszul érintették a házban rá váró kikötések. Miközben próbál belerázódni ebbe az újfajta rendszerbe, azután nyomoz, aki miatt bajba keveredett. A szálak végezetül egy nagyon veszélyes emberhez vezetik, akinek köszönhetően a fentebb említett akció, borítékolható. Carlos-t az elején kifejezetten idegesíti Kiara, nem is tetszik neki. De egy idő után elkezdenek közeledni egymáshoz és a vitatkozások meg a kölcsönös szívatás most sem marad ki ebből az ismerkedésből. Az előző kötetben Alex-nek sem kellett önbizalomért a szomszédba menni, Carlos lekörözi. Nekem ő már túlzottan nagyképű volt, sokszor besokalltam tőle xD Pedig tényleg szeretem a hozzá hasonló, rosszfiús karaktereket, de az ő egója már sok volt nekem. A Fuentes-fiúk közül marad Alex az örök kedvencem.
Akinek tetszett az első rész, annak mindenképpen el kell olvasnia :D

A  kódolás a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: Gothic01

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése