2016. április 30., szombat

Kami Garcia&Margaret Stohl: Beautiful Chaos- Lenyűgöző Káosz (Caster krónikák 3)

Sziasztok! ^^ Most a Caster krónikák harmadik kötetéről hoztam egy értékelést :)

Fülszöveg:

Néha nincs visszaút.

Ezúttal elmarad a happy end.

Ethan Wate azt hitte, képes lesz hozzászokni a déli kisvárosban, Gatlinben zajló furcsa és képtelen eseményekhez. Azonban amikor Lenával visszatérnek a Nagy Gáttól, a furcsa és képtelen új értelmet nyer. Sáskák, hőség és földrengések pusztítják a várost, mióta Lena kiválasztotta magát a Tizenhetedik Holdnál. Még a Lena családjában élő, hatalmas Igézőket is érinti a változás: kezdik elveszíteni az uralmat a képességeik felett. Ahogy múlik az idő, egyre égetőbbé válik a kérdés: mit, vagy inkább kit kell feláldozni ahhoz, hogy Gatlin megmeneküljön?
Bármennyire ijesztő ez a káosz, Ethan örül neki, mert eltereli a figyelmét a saját gondjairól. A fiút ugyanis újra rémálmok gyötrik, de most nem Lenával kapcsolatban: egy rejtélyes figura lép ki az álmaiból, és kezdi kísérteni napközben is. Közben Ethan egyre többet veszít el önmagából, nevek, telefonszámok, emlékek hullanak ki a memóriájából. Nem tudja, miért történik vele mindez, és retteg megkérdezni.
created by HunHowrse Layout Generator on 2016-04-30 20:51:04
Ez az első könyv, amit olvastam a sorozatból ( csak az 1. részből készült filmet láttam korábban) így volt egy kisebb… vagyis helyesen fogalmazva óriási zavar, hogy na akkor most ki-kicsoda és mi történhetett korábban… Szó szerint Lenyűgöző káosz volt nálam is… De ettől függetlenül megállás nélkül olvastam és nagyon tetszett az egész. Van egy külön hangulata, ami beszippantja az olvasót. Eathen jól meséli a történetet, könnyű azonosulni vele magával ragadott az igézők világa. ^.^ Jók voltak az úgymond visszaemlékezős részek Lena anyjának a múltjába, bírtam Link-et és Ridley-t. A lány elvesztette a szirén képességeit és halandó lett, de bebizonyította, hogy nem ejtették a fejére. A srác pedig az új képességeit tapasztalgatta, de közben alapjában véve önmaga maradt. Amikor kiderült, hogy miért hurcolja magával azt a skorpiós övet Ridley, akkor nagyot néztem. xD John Breed-et nagyon bírtam, alig vártam, hogy felbukkanjon. Szerintem összepasszolnak Liv-vel. Egyedül az zavart Eathen-ben, hogy folyamatosan fújt John-ra… -.- Szóval maga az alaptörténet az fergeteges lett a vége pedig… gyilkos :o Amikor olvastam, akkor meg nem is volt még a folytatás magyarul…
A.J.Á.N.L.O.M
A  kódolás a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: Gothic01

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése